Nálož nových plakátů k Avengers: Age of Ultron

Téměř kompletní sestava členů Avengers už dostala nové plakáty ke svému druhému filmovému dobrodružství. Zatím poslední – Hawkeye – už od včerejška okupuje internetové servery s tím, že by dnes mělo dojít na dalšího hrdinu.

why-tonight-s-avengers-age-of-ultron-trailer-is-crucial-to-the-future-of-the-marvel-cinematic-universe

Pokračování druhého nejvýdělečnějšího filmu všech dob se blíží mílovými kroky. Za necelé dva měsíce se budou Iron Man, Black Widow nebo Hulk prohánět světovými kiny a u Marvelu si zřejmě řekli, že je načase podnítit fanouškovská očekávání dalším propagačním materiálem.

Nové plakáty vypadají náramně, a i když ještě nemáme kompletní sestavu hrdinského ansámblu, tak pokochat se jimi můžete zde pod článkem.

avengers-2-poster-hawkeye-pic

black_widow

thor

nick_gury

captain

Dřívější várka plakátů zde.

Tento čtvrtek můžeme očekávat nový trailer a samotný snímek Avengers: Age of Ultron vstoupí do českých kin 30. dubna letošního roku. Do svých ikonických rolí se vrátí Chris Evans, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner nebo Samuel L. Jackson. Mezi novými tvářemi uvidíme Elizabeth Olsen či Aarona Taylora-Johnsona. James Spader propůjčil svůj hlas padoušskému Ultronovi a celý tento příběh zrežíroval Joss Whedon.