Minuta nových záběrů z Avengers: Age of Ultron

Za nový TV spot musíme Marvelu a Disney opravdu poděkovat. Mnoho nových záběrů, hlášek a akce. Přesně tak, jak Avengers známe. Avengers: Age Of Ultron budou jistojistě největší tahák letošního roku nejen pro komiksové nadšence. Neváhejte a na nový spot se podívejte!

avengers-age-ultron

Marvel si možná poněkud trošku zahrává. V trailerech, teaserech a TV spotech ukázal tolik materiálu z filmu, že diváci v blížícím se filmu přijdou o mnoho skvělých scének.

Tento nový TV spot nám ukazuje mnoho nových záběrů. Celé to začíná pohledem na Marii Hill (Cobie Smulders), která navštíví multimilionáře Tonyho Starka / Iron Mana (Robert Downey Jr.) a Stevea Rogerse / Captaina Americu (Chris Evans). Zde je vidět, že Stark se už po prvním díle smířil s tím, že Kapitán Amerika vede Avengers. Také uslyšíme hlas Quicksilvera (Aaron Taylor-Johnson) a mnoho dalšího.

Nevím jak vy, ale já už se na pokračování týmovky Avengers těším jako malý kluk. Když si představím, že do premiéry zbývá měsíc, tak mi to nedává spát. Jak jste na tom vy? Těšíte se také na Age of Ultron?

httpv://youtu.be/0WM915QsOyI