Jennifer Lopez nazpívala úvodní píseň k roztomilému animáku Konečně doma

Propojení celebrit hudebního průmyslu a kinematografie je tu už od nepaměti. Nazpívání úvodních písní do filmů je pro hudebníky a hudebnice často ctí. Podívejme se například na bondovky, kdo nazpíval píseň k filmům o britském agentovi, je v určitém ohledu nesmrtelným. Popularity filmových písní si všimla i samotná Jennifer Lopez, která chytila šanci za pačesy a svůj hlas propůjčila k propagaci rodinné animované podívané – Konečně doma.

Snímek sleduje příběhy vesmírných tuláků Buvovů, kteří po ztrátě rodné planety (poděkovat za to můžou zlotřilým Gorgovům) hledají nový domov. Ten najdou nečekaně na planetě, kterou všichni dobře známe – Zemi. Z Buvovů vyniká smolař Oh, který i přes dobré úmysly většinou svému okolí pěkně zavaří. Při snaze uspořádat pro své soukmenovce Welcome party, jaksi omylem pozve i Gorgy, což se nikomu moc nelíbí. Oh se snaží celou situaci napravit, pomocnou ruku dostane od své lidské kamarádky.

Ale dost o filmu, vraťme se k písni JLo. Ta nese název Feel the Light a svým stylem odpovídá moderním trendovým kritériím. Klip je prošpikován záběry se snímku a samozřejmě nabízí pohledy na samotnou zpěvačku, která interaguje s hlavními postavami. Zda se jedná jen o další generickou a nic neříkající rychlokvašku bez kousku nápadu, nebo o chytlavou píseň s hezkou melodií a barvitým vizuálem, necháme na vás.