Fantastická čtyřka se chlubí novým plakátem!

Do premiéry Fantastické čtyřky zbývá ještě několik měsíců, ale trailer nám již ukázal, že se máme na co těšit. Kromě zmiňované upoutávky už jsme se dočkali i velmi vydařeného plakátu! Co nás ještě čeká?

Že jste to už někde viděli? Ano, nepletete se. Tuto scénu jsme mohli vidět i na konci prvního traileru. Na plakátu můžeme vidět všechny čtyři hrdiny z F4, jmenovitě Milese Tellera (Mr. Fantastic), Michaela B. Jordana (The Human Torch), Kate Maru (The Invisible Girl) a Jamieho Bella (The Thing). Pod nimi pak nápis „Změna přichází“ („v originále Change is Coming“).

PH9dry5UVNXQde_1_m

Na plakátu vidíme takřka všechny schopnosti Fantastické čtyřky. Human Torch a jeho hořící ruce, The Thing ve své změněné podobě, The Invisible Girl se pomalu stává neviditelnou. Jediné, co zde chybí, jsou natahovací schopnosti Mr. Fantastica. Je dost možné, že si to studio 20th Century Fox nechává na další trailer.

Tito čtyři hrdinové společně koukají na záhadný portál. Spekuluje se o tom, že by to měla být brána do tzv. Negativní zóny, kterou v komiksech můžete znát jako N-Zone. Ta je spjata s tím, jak čtyřka dostala své schopnosti a taky je domovem pro padouchy jako Nihil, Blastaar, Annihilus, Stygorr a Noktiis. Ti by v rebootu být neměli, nebo zatím nejsou potvrzeni, ale to neznamená, že se neobjeví v The Fantastic Four 2, která by měla mít svoji premiéru v roce 2017.

Fantastická čtyřka přijde do kin 7. srpna 2015. V hlavních rolích uvidíme Michaela B. Jordana, Milese Tellera, Kate Maru, Jamieho Bella, Toby Kebbella aj. Film je režírován Joshem Trankem.