Avengers: Infinity War má režiséry!

Když něco funguje, tak není důvod ke změně. Tímto pravidlem se začínají držet u Marvelu. Jistě, vyzkouší si i novinky, ale na větší projekty, mezi něž Avengers: Infinity War jistě patří, prostě vsadí na jistotu. A tou nejsou nikdo jiní než bratři Russoové.

avengers-infinity-war-slice

Ze začátku to byly spíše dohady, ale nyní se to jeví už jako hotová věc. Bratrské duo Anthony a Joe Russoovi, kteří se podepsali pod druhým dílem Kapitána Ameriky s podtitulem Návrat prvního Avengera (v originále Winter Soldier), si na svůj účet připíší další film z marvelovského univerza. Kromě Avengers: Infinity War a již zmiňovaného druhého dílu Kapitána Ameriky, Russoové natočí i díl třetí, který nese název Civil War.

joe_and_anthony_russo

Sourozenci na režisérkém postu vystřídají Josse Whedona, režiséra prvních dvou dílů Avengers, přičemž Avengers: Age Of Ultron jde do kin koncem měsíce dubna letošního roku. Whedon měl možnost pokračovat u Avengerů, ale tuto příležitost odmítl, hlavně z časového hlediska.

Avengers: Infinity War bude rozděleno na dva díly a soustředit se bude hlavně na souboj Avengerů a vlastně celého světa, proti jednomu z největších záporáků marvelovského vesmíru, Thanosovi. Avengers: Infinity War Part I. bude mít premiéru 4. května 2018 a Part II. o rok později, 3. května 2019. Natáčení prvního dílu by mělo začít během roku 2016.

Myslíte si, že angažování bratrů Russoových je pro Marvel správným krokem? Koho byste na režisérském křesle / křeslech, viděli radši? Pište do komentářů článku či na náš facebookový profil!