Český trailer #2: Rychle a zběsile 7 (2015) – Lákavá ukázka na jeden z hitů letošní sezóny

Druhý trailer na sedmý díl Rychle a zběsile je zde a s ním i spousta nových záběrů. Čekání na dubnovou premiéru bude ještě dlouhé… 

Fast-Furious-7-2015-English-Movie-Wallpapers-Posters-Images-Photos-Celebrities-Stills-15

Tak na této silnici se rozhodně nebrzdí. Režisér James Wan nesundá nohu plynu a efektivně stříhá záběry jako Vin Diesel zatáčky. Trailer servíruje fanouškům vše, co vlastně všichni očekávají – rychlá auta, zběsilou akci, tunu testosteronu, krásné dívky a roztomilý kukuč Paula Walkera. Trademarky série se zde ženou do neskutečných otáček a padoušství hlavního záporáka Jasona Stathama navazuje přesně tam, kde v minulém díle skončil Luke Evans.

Všechno zkrátka šlape (jede) jak má, a i když některé scény trochu hraničí s vědecko-fantastickým žánrem (Walker ve stylu Legolase na útesu nebo lítání autem mezi mrakodrapy), tak tohle budou lidi žrát donekonečna. Vypnout kritické uvažování a přes tunu popcornu sledovat skvělou akční zábavu, toť vše.

httpv://youtu.be/tKk75hx85Yk

Premiéra Rychle a zběsile 7 je naplánována na 2. dubna letošního roku a pod režijním dohledem Jamese Wana se můžeme těšit na jména jako  Dwayne Johnson, Vin Diesel, Jason Statham, Paul Walker, Lucas Black, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson nebo Kurt Russell.