Trailer #2: Mimoňové (2015) – Overkill ala Sandra Bullock

Jistě z nás každý viděl film Já, Padouch, kde jsme měli možnost se setkat s malými žlutými tvory, kteří jsou nazýváni jako Mimoňové a mají za úkol sloužit zlým padouchům. Netrvalo dlouho a i oni se dočkali vlastního filmu, který si vzala na starosti dvojice režisérů Kyle Balda (Lorax) a Pierre Coffin (Já Padouch).

Minions_1

V době, kdy Mimoňové přišli o svého pána, se rozhodli, že se izolují od světa a začnou nový život v Antarktidě. Netrvá to dlouho a vzhledem k tomu, že nemůžou být bez pána, se dva dobrovolníci rozhodnou vyrazit do světa najít nového padoucha, kterému by mohli sloužit. Ovšem nakonec se dostanou na shromáždění padouchů, kde je pořádána soutěž být pomocníkem zlodušky Scarlet Overkill, jež se chce stát super záporákem a hodlá ovládnout svět.

Takže pokud Vás již dříve Mimoni rozesmáli a máte rádi jejich humor a patálie, tak jejich film si nenechte určitě ujít. Zažijete velká dobrodružství, u kterých se jistě nudit nebudete.

Film vtrhne do kin 25. června 2015 a zároveň super zlodušce propůjčila svůj hlas známá herečka Sandra Bullock (Gravitace, Zrození šampióna).

httpv://youtu.be/dVDk7PXNXB8