Trailer #1: Hot Pursuit (2015) – Reese Witherspoon a Sofía Vergara opět v akci

Pokud se chcete těšit na léto o něco více, tak přesně pro vás máme dobrou zprávu. Blíží se letní akční podívaná Hot Pursuit! Nečekejte na nic a pusťte si nadupaný trailer.

UTC_6-6-14_04146.CR2

Americká herečka Reese Witherspoon (Tohle je válka!, Walk the Line) dokáže z filmu udělat obrovskou show. Není divu, že v poslední době ji můžeme vídat v několika filmech ať už na plátnech kin nebo v televizi. Prostě o tuto herečku není žádná nouze, což dokazuje i její letošní nominace na Oscara za hlavní roli ve snímku Divočina.

Letos  4. června vtrhne do kin akční komedie s názvem Hot Pursuit, ve které Reese Witherspoon a Sofía Vergara (Útěk z planety Země, Machete zabíjí) jsou hlavní představitelky a lákadla celého filmu. Reese se nám představí jako policistka, která ochraňuje vdovu drogového bosse a Sofíá jako kriminálnice. Osud má ale s nimi jiné plány a obě se ocitnou na útěku před najatými zabijáky a jejich cesta povede napříč celým Texasem.

Zkrátka pokud jste milovníky akčních komedií, máte rádi napětí a zároveň se chcete pobavit, pak je tento film pro vás ten pravý.

httpv://youtu.be/fUeOBdxSjc8