Trailer #1: Aloha (2015) – Bradley Cooper a Emma Stone v romantické komedii

Jasně, momentálně je hlavním tématem Padesát odstínů šedi, ale my lehce odbočíme. Vyšel totiž první trailer na zábavně vyhlížející romantickou komedii Aloha. Cameron Crowe v ní do jednoho filmu vtěsnal pěknou porci hereckých hvězd.

aloha-trailer-bradley-cooper-emma-stone

Bradley Cooper až do dneška plenil kina s Americkým sniperem, Emma Stone zazářila v neskutečně povedeném Birdmanovi a takový Bill Murray stále sbírá pochvaly za Miluj souseda svého. No a kromě těchto tří es se tvůrcům podařilo získat například Aleka Baldwina (30 Rock), Rachel McAdams (Nesvatbovi, Lásky čas), Johna Krasinskiho (americký Kancl) nebo Jaye Baruchela a Dannyho McBrida z Apokalypsy v Hollywoodu. A v traileru se objeví i dětský hrdina Miluj souseda svého Jaeden Lieberher.

Aloha vypráví o dodavateli armádního vybavení, který se vrátí na místo svého největšího úspěchu – k vesmírnému programu na Honolulu. Tam se setká se svou bývalou láskou Rachel McAdams, ale zároveň k sobě dostane pilotku Air Force Emmu Stone, se kterou si, řekněme, porozumí. Samotný příběh vypadá hodně banálně, ale kromě hereckého obsazení stále ještě dokáže nalákat i jméno režiséra a scénáristy Camerona Crowea. Ten má na kontě například filmy Jerry Maguire, Vanilkové nebe, rozporuplně přijatý Elizabethtown a naposled rodinný snímek Koupili jsme ZOO.

Aloha ovšem rozhodně vypadá zajímavě. Snad bude co nejdelší úvodní část, kdy se postavy budou oťukávat a seznamovat předtím, než dojde na romantiku a humor ustoupí do pozadí. První trailer ale napovídá, že by se mohlo jednat o podobný hit, jakým byla například Bláznivá, zatracená láska. No přejeme hodně štěstí od 22.10. i v českých kinech.

httpv://youtu.be/D273Tiea-IQ