Suicide Squad: Harley Quinn se bude vracet

Margot Robbie podepsala s Warner Bros. smlouvu na více filmů. Můžeme se tedy těšit na to, že bychom v budoucnosti mohli vidět postavu Harley Quinn mnohem častěji.

NEeDgFTvS9W4if_2_b

Za pár měsíců se začne natáčet očekávaná komiksovka s názvem Suicide Squad. Tento film nám na filmové plátno přinese ty největší záporáky z dílny DC Comics jako je Deadshot (Will Smith), Joker (Jared Leto), Captain Boomerang (Jai Courtney), Rick Flagg (Joel Kinnaman), Enchantress (Cara Delevigne) nebo Harley Quinn, o které je celý tento článek. Tuto postavu si zahraje nádherná Margot Robbie, která excelovala ve Vlkovi z Wall Street.

Suicide Squad se zřejmě dočká i sequelu, což potvrzuje i to, že Margot Robbie podepsala s Warner Bros. smlouvu na více filmů, což odhalila v nedávném rozhovoru:

„Pro někoho to může být skličující. Můžete býti vystrašení z toho, že máte závazek na 10 let svého života… Ale s ní (Harley Quinn – pozn. redakce) se nebojím, je to postava, která mě neomrzí, nebude mne nudit. Nikdy. Pokud tedy udělají Suicide Squad dva a tři, budu z toho v sedmém nebi.“

Nejdříve si ale musíme počkat na to, jak si v tržbách povede první Suicide Squad, než budeme mluvit o potencionálních sequelech. Zatím to ale vypadá tak, že Warner Bros. mají pro týmovku padouchů plány do budoucna.

Suicide Squad se dočkáme 5. října 2016. Film režíruje David Ayer, režisér úspěšné Patroly. V hlavních rolích uvidíme výše zmiňovanou Margot Robbie, Willa Smithe, Jareda Leta, Jaie Courtneyho, Violu Davis a další.