Soutěž o 3 DVD Let’s Dance: All In

Soutěží není nikdy dost. Ta nejnovější, kterou najdete na našem webu, patří všem fanouškům série Let’s Dance. Soutěžíme totiž o tři DVD posledního dílu Let’s Dance. Přečtěte si krátký rozhovor, odešlete správnou odpověď na naši emailovou adresu a bohatá edice může být vaše.

STEP UP: REVOLUTION

Mini rozhovor s Jajou Vaňkovou: (Česká tanečnice, která si zahrála v Let’s Dance 5)

Jak vzpomínáš na natáčení Let´s dance: All in? Co byl pro tebe největší zážitek z natáčení? Na natáčení jsem byla jen 14 dní, z toho každý den jsme točili kolem 16-18ti hodin. Bylo to náročné, ale byla to zábava být s lidmi, které znám, takže i když byla pauza, tak jsme udělali kolečko a tancovali jsme.

Je něco jiného tančit naživo, než na kameru? V dnešní době jsou kamery už úplně všude 🙂 Ale určitě je v tom rozdíl, pokud je tam jenom kamera a žádní diváci, není tam ta podpora, která člověka vyburcuje podat ten nejlepší výkon. Rozhodně mám raději tancovat před diváky na živo. 

Co tě první napadlo, když jsi zjistila, že tě do filmu vzali? Když mi zavolali, že by mě chtěli do filmu jako Robot Girl byl to rozhodne šok, jelikož jsem ani nedělala konkurz. Byla jsem šťastná a nadšená, hlavně když jsem ten film potom viděla v kinech! Byl to super pocit.

Chystáš se zůstat v Americe, co tě přimělo vybrat peníze na zelenou kartu originálně pomocí fundraiseru? Momentálně se chystám zůstat v Americe. Je tu hodně příležitostí a život je tu pro mě lepší. Fundraiser sem založila, abych mohla svoji zelenou kartu zaplatit včas, vízum mi končí a nemohla jsem už čekat déle. 

Soutěžní otázka: Tancuje Jája Vaňková raději před skutečným publikem nebo dává přednost filmovým kamerám?

Své odpovědi zasílejte na soutez@nafilmu.cz a jako předmět uvádějte Let’s Dance. Ze všech správných odpovědí vylosujeme tři výherce, kteří obdrží již zmiňovaný poslední díl této série na DVD. Soutěž končí 19. února 2015, o den později kontaktujeme tři šťastlivce.