In the Lost Lands: Milla Jovovich ve filmu podle autora Hry o trůny

Tento týden představí společnost Myriad Pictures na Evropském filmovém veletrhu v Berlíně nový filmový projekt In the Lost Lands. Film má být založen na několika příbězích úspěšného spisovatele George R. R. Martina (Hra o trůny) a účast na něm již přislíbili herecké hvězdy Milla Jovovich a Justin Chatwin.

Milla-Jovovich

Společnost Myriad Pictures zveřejnila oficiální popis děje, který spojuje tři samostatné Martinovy povídky:

První příběh vypovídá o zoufalé královně města vystaveného na vysoké hoře, která najímá kouzelnici Gray Alys (Jovovich), aby uskutečnila cestu do strašidelné pustiny nazývané Lost Lands. Jde jí o získání schopnosti přeměňovat se ve vlkodlaka, ale neuvědomuje si, že za splnění svého přání zaplatí strašlivou cenu. Mezitím se bojovnice Sharra musí utkat s drakem, který je strážcem brány sedmi světů, aby se opět mohla setkat se svým ztraceným milencem Kaydarem. Během svého pátrání se však setkává s tajemným pánem opuštěného hradu Larenem Dorrem, který ji okouzlí natolik, že zapomene na cíl své cesty a zůstává s ním, aniž by tušila, že právě on je skutečným strážcem brány. A v posledním futuristickém příběhu Bitterblooms (Krutinky) je mladá barbarská dívka okouzlena osamělou čarodějnicí, která ji seznamuje s krásou a láskou, zbavenými lží a podvodů.

Film, jehož výroba by měla započít na konci letošního roku v Německu, vznikne v německo-kanadské koprodukci. Scénáře a režie se zhostí Constantin Werner.