Bohatá soutěž s filmem Focus

Nebyli bychom to my, abychom pro vás nepřipravili další bohatou soutěž. Tentokrát můžete vyhrát triko, kšiltovku či lístky do kina. Jste připraveni soutěžit?

focus (1)

Dvojnásobný držitel nominace na Oscara Will Smith hraje podvodníka, který se romanticky zamiluje do začínající podfukářky (Margot Robbie), a když se ním příliš sblíží, rozejde se s ní. O tři roky později se jeho bývalá láska objeví v Buenos Aires a on je vyšachován ze hry, kterou sám rozehrál. Aby bylo vše ještě zamotanější, oba stejně nápaditě rozehrávají své podvody a oba chtějí podfouknout stejného miliardáře, majitele mezinárodního závodního týmu (Rodrigo Santoro). Premiéra: 26. února 2015.

Jako mediální partneři vám přinášíme soutěž ve spolupráci s Warner Bros.

O co hrajeme? O 2x stylovou kšiltovku a 2x tričko s dlouhým rukávem. A jako bonus o 10 lístků do sítě multikin CineStar na jakýkoliv film po celé ČR. (Celkem pět výherců – formou losování).

1. – 2. místo: tričko + kšiltovka + 2 lístky do kina
3. – 5. místo: 2 lístky do kina

Soutěžní otázka: Jedná se o první film s Willem Smithem, který uvede do kin Warner Bros.?

Své odpovědi posílejte na mail soutez@nafilmu.cz, společně se svým nickem, kterým odebíráte náš YouTube kanáldo předmětu uvádějte „Focus“. Soutěž končí 5. března 2015.