Blíží se konec Samuela L. Jacksona jako Nicka Furyho?

Samuelu L. Jacksonovi končí smlouva s Marvelem a prozatím se neví, zdali mu bude prodloužena. Kam se bude ubírat jeho budoucnost? On sám doufá, že mu Marvel nabídne nový kontrakt.

Herci zbývají už pouze dva filmy z jeho filmového kontraktu, který mu při podpisu zajišťoval devět filmů ze světa Marvelu. V rozhovoru pro IGN herec odhalil, jak by to mohlo vypadat. „Ze smlouvy mi zbývají pouze dva filmy. Mohl by to být konec, ale já doufám v prodloužení. Ale nevím…“

NEcvRQtAow78fj_1_b

Postava Nicka Furyho se objevila ve většině filmů z Marvel Cinematic Universe, ať už v prvním Iron Manovi z roku 2008, nebo i v jeho pokračování Iron Man 2. Dále se mihnul v prvním Thorovi, v obou dílech Kapitána Ameriky, v Avengers a dočkáme se ho i v Avengers: Age of Ultron. Kromě těchto filmů jsme mohli Furyho vidět i v seriálu Agents Of S.H.I.E.L.D., kde si střihl malé cameo.

Age Of Ultron bude tedy jeho sedmým filmem z devíti. Jaké budou ty další dva? Dávalo by smysl, kdyby se objevil ve třetím díle Kapitána Ameriky s podtitulem Civil War a je také velice pravděpodobné, že ho uvidíme i v Avengers: Infinity War. Jak ale všichni víme, třetí Avengers jsou rozděleny na dva díly. Počítaly by se tedy jako jeden velký film a S. L. Jackson by zakončil Furyho spolu s Avengers 3 nebo ho po prvním díle Infinity War nechají zmizet, zabít?

Podle všeho by měl Nick Fury skončit a být nahrazen Cobie Smulders a její postavou Marií Hill. Je také ale dost možné, že Samuela L. Jacksona nahradí jiný herec.

Dlouhá léta se mluví o sólovce právě Nicka Furyho a Samuel L. Jackson si o tom myslí své. „Ano, stále čekám, že se tento film natočí a já v něm budu.“