Assassin’s Creed: Marion Cotillard bude prohánět templáře

Již víme, že se dočkáme filmové adaptace velice oblíbené a zdánlivě nekonečné herní série Assasin’s Creed, jejíž premiéra je napjatě očekávaná. Nadšení ze zfilmování značky vzrostlo zajisté poté, co bylo světu oznámeno, že se do projektu zapojí čím dál tím oblíbenější Michael Fassbender. Ovšem to není jediná herecká hvězda, kterou v příbězích o potírání templářů uvidíme zářit.

-7d25de4d-1bf5-44eb-95c2-4a44bd907df3

Podle magazínu Deadline došlo totiž k jednání s držitelkou Oscara (hlavní role ve snímku Edith Piaf), Marion Cotillard. Ta v poslední době zazářila především v počinu Dva dny, jedna noc. Jakou postavu Marion ztvární, zatím není známo.

Pokud se tato spekulace potvrdí, nebude to poprvé, co se dočkáme těchto dvou herců v jednom filmu. Oba totiž hrají ve filmové adaptaci Shakespearovy hry MacBeth, která by měla měla mít premiéru někdy v tomto roce. Těch úsměvů vyplývajících ze shledání se se starými známými bude ale víc. MacBetha totiž režíruje Justin Kurzel, který se zhostí stejné úlohy i v případě Assasins Creed.

Assasins Creed dorazí do kin 21. prosince 2016.

To není ale jediná herní značka Ubisoftu, která by se mohla dočkat svého času na plátně. Měli bychom se také dočkat Splinter Cellu. Na post režiséra je zatím zvažován Doug Liman (Na hraně zítřka), Sama Fischera by si mohl zahrát Tom Hardy.