Známe obsazení ženských Krotitelek duchů

Legendární sci-fi komedie Krotitelé duchů se konečně dočká dalšího dílu. Nebude se ovšem jednat o pokračování, nýbrž o reboot, tentokrát s ženskými hrdinkami. A role už jsou obsazené.

ghostbarcast

Klasice z roku 1984 vládli Bill Murray, Dan Aykroyd a Harold Ramis. I když poslední jmenovaný loni zemřel, stále se uvažovalo o návratu původní sestavy. Nakonec ale dochází k restartu a čtyř hlavních rolí se ujmou následující: Kirsten Wiig (Ženy sobě, Walter Mitty a jeho tajný život, Zprávař 2), Mellisa McCarthy (Ženy sobě, Tammy, Miluj souseda svého), Leslie Jones (Saturday Night Live, Top Five) a Kate McKinnon (Saturday Night Live, Live Partners).

Podle výčtu filmů se dá poznat, že tyto čtyři herečky spolu již několikrát spolupracovaly, až na Mellisu McCarthy se jednalo o tváře pravidelně vystupující v pořadu SNL. Zajímavostí je, že sám Bill Murray nedávno vydal seznam svých favoritek na roli v Krotitelkách a v případě prvních dvou jmenovaných se shodl s producenty. Jako další dvě zvolil na projekt možná až moc úspěšnou Emmu Stone (Birdman, Help) a Lindu Cardinelli známou především ze seriálu Freaks and Geeks, ve kterém dal Judd Apatow šanci například Sethu Rogenovi, Jamesi Frankovi nebo Jasonu Segelovi.

Režie rebootu se ujme Paul Feig, jež stojí právě za Ženami sobě. Natáčení by mělo proběhnout toto léto v New Yorku, film se dostane do kin 22. července 2016, což ho postaví proti Králi Artušovi od Guye Ritchieho a také proti Strážcům vesmíru. Uvidíme, jak si v tak formelíny nabité konkurenci poradí.