X-Men: Apocalypse: Storm, Jean Grey a Cyclops obsazeni!

Nové přírůstky v mutantí sérii - Alexandra Shipp, Sophie Turner a Tye Sheridan

Jelikož X-Meni pokračují v rozjeté sérii, která se časově odehrává před původní trilogií, je potřeba přeobsadit staré známé tváře. Profesor X nebo Magneto se povedli náramně a nyní přišla řada i na další mutanty – Storm, Jean Grey a Cyclopse.

Nové přírůstky v mutantí sérii - Alexandra Shipp, Sophie Turner a Tye Sheridan
Nové přírůstky v mutantí sérii – Alexandra Shipp, Sophie Turner a Tye Sheridan

Již delší dobu se spekulovalo o tom, kdo se vůbec v nástupci Budoucí minulosti objeví. O hercích z nové série (McAvoy, Fassbender, Lawrence) nebyl pochyb, ale třeba nedávno došlo na nepříjemné potvrzení domněnek, že v X-Men: Apocalypse nebudou herci z původní trilogie (Stewart, McKellen). Jelikož se děj filmu bude odehrávat v osmdesátých letech minulého století, tak bylo nutné najít mladé a talentované herce, kteří ztvární již dříve ohlášené mutanty.

Výběr dopadl následovně – Alexandra Shipp obsadí Storm, Sophie Turner propůjčí svoji tvář mladé Jean Grey a Tye Sheridan si zahraje Cyclopse. Casting potvrdil i samotný režisér Bryan Singer na svém twitteru a sám za sebe musím říct, že jde o velmi sympatickou volbu.

Sophie-Turner

Třiadvacetiletá Shipp toho sice zatím moc nenahrála, ale její jméno je velmi chváleno především díky seriálu House of Anubis. To Sophie Turner si stihla získat poměrně širokou diváckou přízeň, a to díky seriálu Hra o trůny, kde má na starost postavu Sansy Stark. Tye Sheridana jsme mohli vidět po boku Matthewa McConaugheyho ve filmu Mud. Zní to celkem dobře, no ne?

Natáčení X-Men: Apocalypse začne už letos v dubnu v Montrealu a premiéra snímku, který završí novou mutantí trilogii, se uskuteční 27. května 2016.