Trailer #1: The Voices – Vraždící Ryan Reynolds mluví se zvířaty

Marjane Satrapi, režisérka opěvovaného Persepolis, se zaměřila ve svém nejnovějším počinu na mluvení se zvířaty, ale trochu jinak, než byste čekali. To lze ostatně vidět v upoutávce, která byla zveřejněna.

movies-the-voices-ryan-reynolds-still-1

Film se točí okolo Jerryho (Ryan Reynolds), milého, avšak také poněkud podivného dělníka továrny. Ten je zamilovaný do své kolegyně z účtárny (Anna Kendrick) a jejich úroveň dosavadního vztahu nabere nečekané obrátky poté, co se Jerry shodou různých okolností a osobních motivací dopustí několika hloupých (přímo vražedných) rozhodnutí. Napříč jeho cestou plnou překážek se mu stanou průvodci a rádci dvě smýšlením velmi odlišná zvířata – zlotřilá, zlomyslná kočka a dobrácký, benevolentní pes.

Podle upoutávky a dostupných informací je zřejmé, že The Voices  obsahuje mluvící zvířata, ale moc podobností byste s Dr. Dolittlem nenašli. Zde je kladen důraz především na černý humor, drama a morbidnost, což pro komediální filmy s Eddiem Murphym zas tak typické nebylo. Ryan Reynolds si roli naivního zabijáka užívá a Gemma Arterton v roli nebohé oběti také určitě zaujme. Celé to vypadá na zajímavější podívanou, než jakou byste od díla s mluvícími zvířátky čekali.

httpv://www.youtube.com/watch?v=2fKu_NMbNKM