Trailer #1: Demonic (2015) – Hororová jatka v opuštěném domě

James Wan, jehož doménou jsou především horory (V zajetí démonů, Insidious, Saw), přináší další snímek ze svého oblíbeného žánru. Nejnovější počin v Malajsii narozeného režiséra (tentokráte v roli producenta) nese název Demonic. O něm si můžeme udělat bližší představu díky upoutávce, která byla nedávno zveřejněna.

demonic

Děj se zaměřuje na brutální zavraždění pěti studentů, kteří byli o svůj život připraveni v jednom opuštěném domě za nevysvětlitelných okolností. Detektiv Mark Lewis a psycholožka Dr. Elizabeth Klein vyslýchají jednoho přeživšího, který se s nimi dělí o hrůzné zkušenosti. Dozvídáme se tak, že si onen přeživší spolu se svými přáteli krátil dlouhé chvíle poněkud zvláštně – hledali duchy a paranormální jevy. Tento netypický koníček měl pro jeho vyznavače fatální následky.

Trailer nepostrádá atmosféru a ani „autentické“ kamerové záběry pořízené samotnými protagonisty. Bez domácí roztřesené kamery by to v hororovém žánru zkrátka nešlo, po prvním Paranormal activity je to téměř povinnost. Co se děje týče, tak to asi nebude nic převratného (parta mladých nezodpovědných výrostků a opuštěný dům se záhadnou minulostí tu už párkrát byly), ale to v takovém žánru ani nevadí. Na takový film půjdete hlavně proto, že se rádi bojíte a z tohoto hlediska Demonic rozhodně nezklame. Plno hrůzu nahánějících záběrů, lekačky, neviditelní duchové a náznaky hitparády nenadálých úmrtí.

httpv://www.youtube.com/watch?v=noEVCczNy9U

Datum premiéry zatím oznámeno nebylo, ale už se ví, že Demonic dorazí do kin někdy v tomto roce, tedy 2015.

O své holé životy budou na plátně bojovat Maria Bello, Frank Grillo, Cody Horn, Dustin Milligan, Megan Park, Scott Mechlowicz, Aaron Yoo a Alex Goode. O režii se postaral Will Canon.