Teaser Trailer #1: The Fantastic Four (2015) – Restart se poprvé ukazuje

Marvel Studios nemají v moci všechny komiksové adaptace a pokud jste unaveni jejich vesmírem, Josh Trank nabízí poměrně zajímavou alternativu.

Fantastic Four (2015)
Fantastic Four (2015)

Poprvé od roku 2007 můžeme vidět jednu z nejdéle běžících komiksových skvader v úplně nových (a temnějších) barvách. Podle prvního videa se od bizarní adaptace, kterou natočil Tim Story, dostáváme poměrně daleko. Josh Trank (Kronika) má totiž odlišnou vizi.

Reed Richards, Ben Grimm a Sue a Johnny Storm se teleportací přesunou do alternativního vesmíru, kde každý z nich dostane zvláštní schopnosti. Poté se vrací, aby zachránili svět před bývalým přítelem a nynějším záporákem (Doom).

Takže pokud nejste překrmení zachraňováním světa, nabízí Fantastic Four poměrně zajímavou alternativu k marveláckému vesmíru. Vše je tu trošku temnější a (podle tvůrců) jde o netradiční týmovku, která je zaměřená hlavně na rodinu. A Kamenožrout asi nikdy nebyl víc cool.

Teaser Trailer s českými titulky

httpv://youtu.be/FS_IzeuJv9w

Film do kin dorazí 6.8.2015 a v hlavních rolích se objeví Kate Mara, Toby Kebbell, Miles Teller, Jamie Bell a Michael B. Jordan.