Teaser #1: Knock, Knock (2015) – Půl minuty z Rothova festivalového thrilleru

Eli Roth poprvé ukázal něco ze svého nového filmu Knock, Knock, který promítá na filmovém festivalu v Sundance, s Keanu Reevesem v hlavní roli.

Knock, Knock (2015)
Knock, Knock (2015)

Eli Roth poctivě rozděluje hororové fanoušky na dva tábory. Jednou stranou je nesnášen a druhou tolerován (milovat ho nemůže asi nikdo). V poslední době měl hodně napilno s kanibalským hororem Green Inferno a předělávkou své prvotiny Cabin Fever. Knock, Knock by měl být typický home-invasion film (jako např. Funny Games či You’re Next) a v hlavní roli se objeví konečně velké jméno, Keanu Reeves.

Roth na svém facebookovém profilu ukázal třicetivteřinový teaser. Reeves je úžasný manžel i otec, pak se u něj objeví dvě mladé dívky, svedou ho a udělají mu ze života peklo. Je silně nepravděpodobné, že by Roth natočil tak brutální home-invasion jako Haneke s Funny Games a jediné co víme je, že Knock, Knock znovu diváky rozděluje. Z festivalové projekce prý několik lidí v průběhu odešlo a několik na konci ve stoje tleskalo.

httpv://www.youtube.com/watch?v=RG0vh3CeLTI

Guillermo Amoedo a Nicolás López (se kterými Roth už psal Aftershock) se podílejí na scénáři. Zatím nevíme, jestli se film objeví v českých kinech, ale do těch amerických, mimo festivaly, dorazí už letos.