Sylvester Stallone potvrdil pátého Ramba

Sly je v posledních letech stále aktivní a hlavně díky Expendables je o něm stále slyšet. Ne vždy ve spojení s kvalitním filmem. Nyní ho ovšem čeká návrat ke svým dvěma osvědčeným značkám – Rockymu a Rambovi.

rambo3-3

Na Twitteru sám herec nyní potvrdil, že je na cestě do Philadephie, kde se zúčastní natáčení spin-offu k příběhu Rockyho – Creed. Jak název napovídá, bude se příběh točit okolo rodiny Creedů, konkrétně o vnuka Rockyho soupeře a později parťáka Apolla Creeda. Hlavní roli ztvární Michael B. Jordan známý například z That Awkward Moment, jenž je obsazen také do rebootu Fantastické čtyřky.

Poté by se měl podle svých slov přesunout k natáčení pátého Ramba s podtituelm Last Blood, což vzhledem k názvu prvního snímku – První krev – dává smysl. Zatím není jasné, jestli vezme i režii konečného dobrodružství. Té se věnoval v případě zatím posledního snímku s vietnaským veteránem Do pekla a zpět. Stejně tak zatím nejsou známy žádné informace o ději, ale ruku na srdce, komu z nás jde u Ramba o děj? Jednou z mála známých věcí tak je, že Stallone na natáčení trénuje už od května.

Po dokončení této série by se měl Sly vrhnout na film Scarpa podle scénáře Nicholase Pileggiho. Ten má na kontě takové pecky jako Goodfellas nebo Casino. Jde o příběh zabijáka a vysoce postaveného ganstera, který má na svědomí vraždu více jak padesáti lidí. Poté se stane informátorem FBI až do doby, kdy je mu diagnostikován virus HIV.