Suicide Squad hlásí první ztrátu, Tom Hardy opouští projekt

O Suicide Squad se mluví čím dál častěji. Záporácká týmovka Warnerů podle komiksu DC láká nejen na poměrně zajímavé téma, ale také na hvězdné obsazení. To však nyní utrpělo první ztrátu. Tom Hardy ztratil o Suicide Squad zájem a řeší se, kdo ho nahradí.

Spekuluje se, že hlavním adeptem na uvolněný post v Suicide Squad je Jake Gyllenhaal
Spekuluje se, že k uvolněnému postu v Suicide Squad má zatím nejblíže Jake Gyllenhaal

Hlavním adeptem je údajně Jake Gyllenhaal, který byl mj. zvažován do role Doctora Strange konkurenčního Marvelu, ale tam mu místo vyfoukl Benedict Cumberbatch. Tento castingový tah se nezdá být tak úplně mimo. Suicide Squad totiž natočí režisér David Ayer, který s Gyllenhaalem spolupracoval na perfektní Patrole. Zní to velmi slibně a osobně si myslím, že by to byla více než adekvátní náhrada za Toma Hardyho.

Připomeňme si ještě jednou pro pořádek, o čem vlastně Suicide Squad bude. Tajná vládní agentura najme ty největší padouchy a drsňáky komiksového světa a nabídne jim milost výměnou za splnění velmi nebezpečné mise. Jasně, zní to jako klasika Tucet špinavců z roku 1967, ale s tím nemám vůbec problém. Pokud půjde o drsnou odpověď na takové to správňáctví hrdinů od Marvelu, do kina se poženu s obrovským nadšením.

Největší padouši DC Comics vtrhnou do kin v létě 2016
Největší padouši DC Comics vtrhnou do kin v létě 2016

Hlavní role snímku, který uvidíme na stříbrném plátně koncem léta 2016, obsadí Will Smith jako Deadshot, Margot Robbie jako Harley Quinn, Jared Leto jako Joker, Jai Courtney jako Captain Boomerang, Cara Delevingne jako Enchantress a Viola Davis jako Amanda Waller. Režíruje podle vlastního scénáře již zmíněný David Ayer (Patrola, Železná srdce, Drsný časy).