PragoFFest: Setkání všech hráčů na přelomu ledna a února

Hry na konzolích a počítačích, deskové a karetní, hry miniatur, RPG… sci-fi, věda a technologie; horor, fantasy, mýty a historie; anime, comics… hraní a turnaje; seriály a filmy; přednášky, besedy, workshopy, soutěže… To vše na vás čeká na dalším ročníku PragoFFestu konaného od čtvrtka 29.1. až do neděle 1.2.2015.

20141612091058

Místem konání je Modrá škola v ulici Kupeckého 576 ležící zhruba dvě a pro pomalejší návštěvníky maximálně pět minut chůze od stanice metra Háje. Vstupné na jeden den festivalu je odvozeno podle atraktivity programu, nejlevnějším dnem je hned ten první, který stojí 100 Kč. Páteční vstup vás přijde na 250 korun, nejnabitější sobota pak stojí 300 korun a závěrečná neděle 150. Pokud se vám nechce orientovat v cenách za jednotlivé dny, tak doporučuji zaplatit 700 za celý PragoFFest a máte po starostech.

Program festivalu zahrnuje velké množství „Conů“ všech různých fanouškovských skupin. Stejně tak se zde zastaví spousta hostů, a to jak z vědních oborů, tak z řad literátů a autorů komiksů a také se zastaví několik dlouhodobě úspěšných hráčů. Celý a podrobný program i s rozpisem místností najdete ZDE.

Pokud jste tedy fanoušci alespoň některé z uvedených aktivit, tak na PragoFFestu rozhodně nesmíte chybět. Respektive můžete, ale připravíte se tím o kvalitní zábavu i zajímavé informace získané od lidí, se kterými se třeba jinak nesetkáte. A pro ty, co váhají, zde máme video z minulého ročníku.

httpv://youtu.be/KvIiX3eaegM