Foxové oznamují data premiér pro Assassin’s Creed, Gambita a další

U Foxu si mnou ruce, jelikož solidně vydělali na nečekaných hitech (Zmizelá, Hvězdy nám nepřály či Labyrint: Útěk) a na letních blockbusterech trhli také pěkný peníz (X-Men: Budoucí minulost nebo Úsvit planety opic). V dobrém rozmaru se tak vedení rozhodlo zveřejnit data premiér k budoucím titulům této stáje. O jaké tituly se jedná?

65_Gambit

Především se konečně dočkal oznámení premiéry spin-off Gambit s Channingem Tatumem v hlavní roli. Tenhle vášnivý karbaník se do kin podívá 7. 10. 2016, přičemž se tentýž rok v květnu ukáže i v dalším díle X-Menů s podtitulem Apocalypse. Další velká značka Foxů – třetí díl Planety opic (zatím s neznámým názvem) na nás zaútočí 14. 7. 2017. Na 2. 6. 2017 byla přesunuta dvojka Fantastické čtyřky, jejíž zrebootovaný první díl bude k vidění letos v srpnu.

Assassin's Creed

Počítačový hit Assassin´s Creed má datum premiéry 21. 12. 2016 a čtyři dny na to se do kin podívá Hugh Jackman v životopisném muzikálu nazvaném The Greatest Showman on Earth, kde si zahraje P. T. Barnuma –  zakladatele největšího pojízdného cirkusu v USA. Zveřejněna byla ještě dvě data – komedie Mike & Dave Need Wedding Dates vyfasovalo datum 29. 7. 2016 a romantické drama The Mountain Between Us 10. 2. 2017.