Brad Pitt chce hlavní roli v novém filmu Angeliny Jolie

Brad Pitt se uchází o roli v novém filmu své manželky Angeliny Jolie – Afrika. Ve filmu by si měl zahrát postavu Richarda Leakeyho, jež bojuje proti keňským pytlákům a zabijákům slonů.

bradpitt

Brad a Angelina nedávno spolupracovali na snímku By The Sea, který je třetím režijním počinem slavné herečky. Poprvé tak od roku 2005, kdy do kin vpluli Pan a paní Smithovi, bychom viděli manžele společně na jednom plátně. Scénář k filmu napsal Eric Roth (Podivuhodný případ Benjamina Buttona), samotný příběh je založen na skutečné události z roku 1980. Hlavní postava Richard Leakey se pokouší zastavit od zabíjení keňské pytláky a zloděje cenné slonoviny.

S Angelinou Jolie spolupracují i David Ellison, Dana Goldberg a Jon Peters. Nebude chybět ani kameraman z jejího druhého režijního počinu Nezlomný – Roger Deakins. Natáčení filmu by mohlo začít již letos v létě, ale datum premiéry zatím není známo.

Jen pro připomínku, Brada Pitta jsme mohli vidět nedávno v historickém snímku Železná srdce. V tomto a příštím roce ho uvidíme v minimálně pěti rolích, rozhodně se tedy Angelině nechce vnucovat, aby přispěl do rodinného rozpočtu.