Ben Affleck a David Fincher remakují Hitchcocka

Trojice, která stojí za hitem Zmizelá, si vybrala další projekt. Gillian Flynn, David Fincher a Ben Affleck se pustí do legendárních Cizinců ve vlaku Alfreda Hitchcocka.

fincher-flynn-affleck

Tahle trojice si očividně padla do oka, protože už mají naplánovaný další projekt. David Fincher bude režírovat, Gillian Flynn psát scénář a Ben Affleck se objeví v hlavní roli. A to vše podle klasiky Alfreda Hitchcocka, filmu o dvou mužích, kteří se setkají ve vlaku a domlouvají se na tom, že si prohodí vraždy lidí, kterých by se potřebovali zbavit.

Samozřejmě dojde k několika změnám, protože po pokusu Guse Van Santa (Psycho, 1990) víme, že když Hitchcocka přetáčíme, nemusí to vždy vyjít. Nepůjde o cizince ve vlaku, ale o oscarovou hereckou hvězdu, které nabídne odvoz (soukromým letadlem) neznámý a velmi bohatý člověk poté, co se jí vlastní tryskáč porouchá. Žádné detaily neznáme.

Affleck v této chvíli natáčí film Accountant (režíruje Gavin O’Connor, Warrior či Hrdost a sláva) a Fincher se zase co nevidět pustí do projektu Utopia od HBO.

Remake se bude jmenovat pouze Strangers (Cizinci) a natáčení začne pravděpodobně na konci letošního roku.