Ant-Man vypustil ochutnávku teaser traileru, který přinese Agent Carter

Už dnes v noci vyrazí na americké televizní obrazovky, prostřednictvím stanice ABC, nový seriál od Marvelu, Agent Carter. Při té příležitosti se ven dostane i první teaser trailer na Ant-Mana, nového hrdinu v rámci Marvel Cinematic Universe.

ant-man-2015-hd-wallpapers_1544297004

Zatím, co si hrdinové vlajkového seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. vybírají volno uprostřed druhé série, nastoupí do akce Peggy Carter, kterou můžete znát hlavně z prvního filmu Kapitán America: První Avenger. Agentka, ztvárněná krásnou Hayley Atwell, zůstává po 2. světové válce členkou SSR, z kterého se časem stal S.H.I.E.L.D., a protože se jí nebude moc zamlouvat práce v kanceláři, začne plnit tajné mise pro Howarda Starka, otce Tonyho Starka.

S premiérou tohoto seriálu se, jak už bylo řečeno, dočkáme teaser traileru na nového Ant-Mana. Tento hrdina se vyznačuje tím, že dokáže měnit svou velikost a navíc ovládat mravence. Je víc než jasné, že se s ním setkáme i v třetích Avengers s podtitulem Infinity War, jež budou rozděleni na dva filmy.

V hlavních rolích se objeví Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly, John Slattery, Hayley Atwell, opět jako Peggy Carter a Corey Stoll. Premiéra je plánovaná na 17. července tohoto roku.

Nyní vám nabízíme krátkou ochutnávku tohoto teaser traileru, který byl nejdříve zveřejněn v tzv. „mravenčí“ velikosti a až později v té lidské. Marvel má hold smysl pro humor. Plnohodnotný teaser přineseme co nejdříve po jeho zveřejnění. Sledujte dále náš web.

httpv://youtu.be/ent7BoDR1yE