Trailer #2: Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) – Tom Hardy v pohlcující upoutávce

Teaser z Comic-Conu diváky odrovnal. Popravdě jsme tedy ani nečekali, že by pak další upoutávka v pořadí mohla být ještě výživnější. Jenže ta před malou chvílí dorazila na internet a s velkou radostí musíme přiznat, že jsme se spletli. Max Max: Fury Road je i v druhém traileru nesmírně našlapaný, vizuálně strhující a atmosférou naprosto pohlcující.

Čemu se těžko věří, je jméno George Miller. Téměř sedmdesátiletí režisér, který rovněž stojí za původní trilogií s Melem Gibsonem, za posledních sedmnáct let totiž natočil jen podprůměrné Babe 2: prasátko ve městě a průměrné dva filmy Happy Feet. Nejlogičtějším závěrem, proč se tedy australský filmový veterán rozhodl natočil opět něco velkého a ambiciózního, je čisté tvůrčí svědomí před odchodem do důchodu. Trailery jsou opravdu skvělé, proto doufáme a držíme palce, aby třetí Šílený Max takhle fungoval i v celé své kráse.

Šílený Max: Zběsilá cesta režiséra George Millera jde do českých a slovenských kin 14. 5 2015. V hlavních rolích si zahrají Tom Hardy, Nicholas Hoult, Charlize Theron, Rosie Huntington-Whiteley, Zoë Kravitz, Riley Keough a další.

mad_max_fury_road_ver4_xlg