Trailer #2: Hacker (2015) – Thor loví kyberpadouchy!

Druhá upoutávka na film Hacker (Blackhat) je zde a Chris Hemsworth bude pod režijní taktovkou Michaela Manna znovu zachraňovat svět. Mocné kladivo Mjölnir však střídají počítače.

blackhat_xxlg

Filmy Michaela Manna jsou již dnes klasikou. Doopravdy. Nebo snad pochybujete o nesmrtelnosti takových pecek jako Nelítostný souboj, Poslední mohykán nebo Collateral? Nový snímek amerického režiséra se bude točit kolem poměrně závažného problému posledních let – kyberzločinu. Chris Hemsworth jako bývalý počítačový hacker půjde na několika kontinentech po bandě virtuálních teroristů na zakázku americké a čínské vlády a opět to podle traileru vypadá na výživnou podívanou. Jasně, prvotní zápletka se může zdát trochu okoukaná a nechybí ani tradiční trademarky filmů Michaela Manna (sluneční brýle, hromada testosteronu u hlavních hrdinů), ale tak nějak tuším, že půjde o poctivou filmařinu akčního žánru. Na druhý Nelítostný souboj to sice nevypadá, ale lednová návštěva kina mě nejspíš nemine.

Film Hacker v režii Michaela Manna má českou premiéru 22. ledna příštího roku a kromě Chrise Hemswortha se můžeme těšit ještě na jména jako Viola Davis, Holt McCallany, Wei Tang, Archie Kao nebo Ritchie Coster.

httpv://youtu.be/jcAsKiofkM4