Trailer #1: True Story (2015) – Jonah Hill a James Franco tentokrát vážně

Stačilo by i jen jméno jednoho z nich a dalo by se předpokládat, že se jedná o komedii. James Franco ovšem celou svou kariéru zkouší různé žánry a i Jonah Hill už je považován za herce, který dokáže ztvárnit vážnou roli a dvě nominace na Oscara hovoří za vše. Nyní se společně sejdou v dramatu True Story.

JamesFrancoTrueStory
James Franco jako Christian Longo

V únoru 2002 obdržel novinář Michael Finkel nečekanou zprávu. Muž jménem Christian Longo, hledaný za vyvraždění své rodiny, byl dopaden v Mexiku, kde využíval svou novou identitu… Michael Finkel z New York Times.

Finkel je shodou okolností zrovna ze slavného deníku propuštěn z důvodu falzifikace důkazů použitých pro článek o dětské práci. Ihned je ovšem povolán do věznice v Oregonu, jelikož je jediným novinářem, se kterým je Longo ochotný komunikovat. Finkelův úkol je tak jasný, zjistit pravdivý příběh o smrti Longovy rodiny.

Režie se ujme nováček Rupert Goold, jenž je znám především díky své divadelní práci. Díky castingu dokáže film určitě zaujmout, vidět společný projekt Hilla a Franka, kde nejspíš ani jeden z nich nebude mít sex s démonem, bude příjemná změna. A také nám nejspíš i KLDR dovolí film zhlédnout. Já osobně jsem z traileru hodně nadšený.

httpv://youtu.be/Y_NiP_bqlns