Terminátor Genisys: Pohyblivý plakát a první záběry z filmu

Už dnes přijde na svět první trailer k pátému Terminátorovi. Než si na něm společně „zgustneme“, můžeme se prozatím pozastavit nad živým plakátem a dvanácti vteřinovým teaserem.

terminator-genisys-motion-poster

Sarah Connorová se v útlém věku stala sirotkem (na smrti rodičů mají podíl zlí přisluhovači Skynetu, kteří byli posláni do minulosti), avšak bylo o ní postaráno. Jejím opatrovníkem se stal samotný Terminator T-800, který byl v budoucnosti poupraven lidmi tak, že jeho primárním cílem nebylo zabíjet, ale chránit. Byl poslán do minulosti, kde se ujal právě uvolněné role otce Sarah Connorové. Ta z jeho příchodu zas tak šokovaná nebyla, protože jí bylo řečeno vše, co se stane. Ale Sarah svému předem nalajnovanému osudu nevěří, vzepře se mu a svými činy odchýlí své životní kroky z předem dané procházky.

Terminátor Genisys v režii Alana Taylora (Thor: Temný svět) přichází do kin 9. 7. 2015. V hlavních rolích Emilia Clarke, Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Jai Courtney, J.K. Simmons, Dayo Okeniyi, Aaron V. Williamson, Matt Smith a další.

httpv://www.youtube.com/watch?v=t_77GeNEzFQ