Spider-Man v Marvelu a crossover Jump Streetu s Muži v černém?

Před pár dny se jeden zkušený hacker naboural do emailů pohlavárů ze studia Sony Pictures. Díky tomuto kousku jsme měli možnost nahlédnout do korespondence mezi Marvelem a Sony.

stažený soubor

Tato korespondence se točila samozřejmě kolem toho, co by asi všichni čekali – Spider-Mana a jeho případného objevení se v nějakém snímku z dílny studia Marvel. Sice není jasné, jak moc skutečná daná emailová konverzace je, ale její průběh stojí za to. Spidey by se údajně mohl mihnout v Captain America: Civil War. Marvel již jednou dokázal, že o svá dítka opravdu stojí, když se dohodl se studiem Fox na půjčení postav Quicksilvera a Scarlett Witch.

Ale to není vše. Po hacknutí emailů byl internet zahlcen nejrůznějšími informacemi, některé z nich mají reálný základ, jiné nikoliv. Další zpráva potěší především fanoušky komedií, černých obleků, slunečních brýlí a policistů v utajení. Mohli bychom se totiž dočkat obřího crossoveru dvou velmi populárních značek – Jump street a Mužů v černém. To je na první pohled nepředstavitelné, ale v tak hektickém světě, jakým Hollywood je, to zas taková šílenost není.  Ve vzkazech dokonce zaznělo, že Jonah Hill by s tímto propojením rozhodně souhlasil.  Kdyby k realizaci tohoto projektu došlo, do kin by měl jít někdy v roce 2016 nebo 2017. Dokonce jsme se dočkali takových detailů, že Will Smith a Tommy Lee Jones by neměli ve snímku velké role, ale spíše jakási drobná camea. Na snímku by se měli podílet také Phil Lord a Chris Miller, režiséři obou dílů Jump Street. Nejspíše by zastali jen roli producentů, ale režisérský post také visí ve vzduchu. Jestli s ejednalo o kachnu, nebo senzaci, ukáže čas.