Mario Bros. by se mohli vrátit do kin

Dvojice instalatérů může dostat další šance na velkém plátně od Sony Pictures díky producentovi Avimu Aradovi. Ten stál i za zatím jedinou adaptací této videohry natočenou v roce 1993. Jednalo se o tak špatný film, že od té doby se nikdo nepokusil jej oživit.

MarioBros

Zpráva o možném návratu Maria a Luigiho se objevila v emailech uniklých v rámci zveřejnění citlivých dokumentů studia Sony Pictures. Korespondence mezi Avim Aradem a šéfkou studia Amy Pascal z října tohoto roku ukazuje Aradovu touhu natočit další snímek s legendární dvojicí. Ve zprávách s předmětem „Mario“ posílá mimo jiné své fotky s tvůrcem Mario Bros. Shigeru Miyamotem nebo šéfem společnosti Nintendo Satoru Iwatem.

Projekt je však stále ještě na úplném začátku, nikde není nic potvrzeno a Arada čeká ještě spousta práce, aby přesvědčil studio o svém úmyslu. Pokud Sony odmítne, může producent vzít svůj návrh jinam, jelikož je sám majitelem práv, tak s tímto krokem by nebyl problém. Ovšem pořád existuje možnost, že žádný film nevznikne.