Al Pacino v Marvelu?

Marvel v poslední době vedle herců na počátku své kariéry také sází na herecké ikony. Robert Redford potrápil Kapitána Ameriku ve snímku Kapitán Amerika: Návrat prvního Avengera, Michael Douglas ztvární Hanka Pyma v nadcházejícím Ant-manovi a Samuel L. Jackson cestuje napříč marveláckými snímky jako Nick Fury. Další významné jméno, které by v budoucnu mohlo figurovat v závěrečných titulcích, byste nejspíše nečekali.

NEuv10NvfwYgxz_1_b

Jde o Al Pacina, představitele dvou legendárních mafiánů – Michaela Corleona a Tonyho Montany. Herec potvrdil, že se sešel s ředitelem Marvelu, Kevinem Feigem. Jak moc tato schůzka produktivní byla, není známo. Do roku 2020 nás čeká devět filmů pod hlavičkou Marvel, takže možností, koho by Al Pacino ztvárnil, je spousta.

Komiksů znalí fandové se nejvíce shodují na tom, že by mohl hrát postavu Ancient One. Tato postava s obrovskými magickými schopnostmi byla mentorem pro Doktora Strange. Kdyby se tyto spekulace potvrdily, tak bychom se dočkali vztahu mistr – učeň mezi Al Pacinem a Cumberbatchem, což je určitě zajímavá představa. Ve finále si však čtyřiasedmdesátiletý herec může zahrát někoho úplně jiného. V tomto roce byla Jamesi Gunnovi, režisérovi Strážců galaxie, položená otázka, zda by chtěl s touto ikonou Hollywoodu spolupracovat. Ten na to reagoval takto:

Jsem obrovský Al Pacinův fanoušek, takže bych pochopitelně rád našel způsob, jak s ním spolupracovat, jedno jestli během Strážců galaxie nebo něčeho jiného. Pravda je taková, že si nejsem jistý, zda bych pro něj našel roli v druhém dílu Strážců. Ale na druhou stranu se snažím vždycky napsat nějakou postavu pro lidi, co obdivuju“

Z toho vyplývá, že Al Pacina po boku mluvícího mývala nebo živé kytky neuvidíme, ale s definitivní jistotou to říct nemůžeme. Na další informace si budeme muset počkat. Myslíte si, že se herec takového věhlasu do komiksových adaptací hodí?