Trailer #3: Kingsman: Tajná služba (2015) – Povinnost zkraje nového roku

Britský trailer na Kingsman: Tajná služba je přesně takový, jak se očekávalo, že bude. Narážky na Jamese Bonda určitě potěší, stejně tak několik nových záběrů, kterých je sice dost, ale převážně ty akčnější nám jsou představeny nešťastným střihem, takže si je vlastně ani moc neužijeme. Také mám pocit, že filmy Matthewa Vaughna toho ve svých trailerových kampaních prozrazují až příliš. To ale nic nemění na tom, že Kingsman bude v kinech povinnost.

kingsmanposterlarge

Předlohou tohoto skvěle obsazeného filmu je populární komiks a jeho filmového zpracování se ujal oceňovaný Matthew Vaughn (Kick Ass, X-men: První třída). Film vypráví příběh zdvořilého, konzervativního britského superšpióna, který do vysoce konkurenčního vzdělávacího programu své agentury rekrutuje zatím nevycvičeného, ale nadějného kluka z ulice. Ve stejný moment začne svět ohrožovat zvrácený americký podnikatel.

Kingsman: Tajná služba vchází do kin 19. 2. 2015. Režíruje již zmíněny Matthew Vaughn, v hlavních rolích Colin Firth, Taron Egerton, Mark Hamill, Samuel L. Jackson, Mark Strong, Michael Caine a další.

httpv://youtu.be/DV5VtqD3ddA