Trailer #3: EXODUS: Bohové a králové (2014) – O Vánocích všichni do kina!

Mezi největšími tituly zbytku listopadu a prosince figurují zejména třetí Hobit, třetí Hunger Games a právě EXODUS Ridleyho Scotta, přičemž poslední jmenovaný nás svými upoutávkami dostává do kolen úplně nejjednoznačněji. Bohové a králové přichází s dalším trailerem, ve kterém funguje naprosto všechno. Den po Vánocích na shledanou v kinech!

exodus 2014 poster

Historické epické dobrodružství v režii uznávaného režiséra Ridleyho Scotta. EXODUS: Bohové a králové je příběhem jednoho člověka, který našel odvahu postavit se moci impéria. Scott využívá nejmodernějších vizuálních efektů a do biblického příběhu vzdorovitého vůdce Mojžíše (Christian Bale) vnáší nový život. Mojžíš se postaví na odpor egyptskému faraonovi Ramsesovi (Joel Edgerton). Přiměje 600 000 otroků, aby utekli z Egypta před útrapami, děsivými smrtelnými epidemiemi a vydali se na monumentální cestu do zaslíbené země.

EXODUS: Bohové a králové vchází do kin 25. prosince 2014. V hlavních rolích Christian Bale, Joel Edgerton, Aaron Paul, María Valverde, Sigourney Weaver, Ben Kingsley, Ben Mendelsohn, Indira Varma, John Turturro a další.

httpv://youtu.be/6k8qeqZycgE