The Hateful Eight: První fotky ze zákulisí nového Tarantinova westernu

Tarantinův další western, The Hateful Eight, má tolik pozornosti, až by jiné projekty mohly závidět. Příčinou toho je ale nechvalně proslulý únik scénáře na veřejnost, o kterém jsme vás informovali letos v lednu, tedy téměř před rokem.

H8TEFUL-EIGHT

Od té doby toho Tarantino stihl poměrně dost. Nejdříve vyhrožoval, že film kvůli zmiňovaným trablům nenatočí, pak ale mírně povolil, oklepal se a dokonce uspořádal divadelní čtení. Poté se Tarantino znovu chopil pera a scénář ještě jednou přepsal, aby se již v prosinci tohoto roku mohlo začít natáčet. Někde v průběhu těchto událostí se také psalo, že se před samotným filmem dočkáme i knižního zpracování…

Štáb je připraven a od Tarantina dostává první instrukce. Ty digitálně zaznamenal oblíbený herec Samuel L. Jackson, jedna z hlavních tváří The Hateful Eight a zavěsil je na svůj Twitter. První dvě fotky ze zákulisí sice nenabízí žádné kostýmy nebo jiné detaily, je ale celkem fajn vidět všechny známé osobnosti takto bok po boku.

The Hateful Eight dorazí do kin koncem roku 2015, svou premiéru si odbude na torontském mezinárodním filmovém festivalu. V hlavních rolích se představí Samuel L. Jackson, Walton Goggins, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Zoë Bell, Tim Roth, Michael Madsen, Bruce Dern, Demián Bichir, Dana Gourrier, James Parks a možná i Channing Tatum.

tarantino1

tarantino2