The Hateful Eight: Kompletní obsazení nové tarantinovky odhaleno

Již potvrzený návrat Quentina Tarantina k westernu začíná nabývat zřetelnějších obrysů, alespoň co se tváří týče. Uniklý scénář zná již celý svět (a taky nad ním jásá) a tak se podíváme, kdo že si zlepší filmografii díky kontroverznímu filmaři, který snad ještě nešlápl úplně vedle.

Hateful Eight

„Nenávistná osma“ bloumající západem Ameriky po občanské válce budou hvězda let minulých Kurt Russell (zahrál si v Autu Zabiják), Jennifer Jason Leigh (Kazajka), pro kterou je tato spolupráce s Quentinem úplně první, Tarantinův dvorní herec Samuel L. Jackson (objevil se např. v Pulp Fiction, Hanebných Panchartech nebo posledním počinu Nespoutaný Django), spíše televizní herec Walton Goggins (G.I. Joe 2), taktéž tarantinovský nováček Demián Bichir (Za lepší život), ostřílený Tim Roth (Pulp Fiction), obnovit příšernou kariéru by si mohl Michael Madsen (Kill Bill) a nakonec Bruce Dern, který loni exceloval v oscarové Nebrasce.

V nespecifikovaných rolích byli potvrzení i mladší účastníci westernového dobrodružství, Channing Tatum a Zoe Bell. Premiéra zatím stanovena nebyla, ale předpokládá se oscarová sezóna na podzim roku 2015.