Teaser #1: Star Wars: Síla se probouzí (2015) – Předaleká galaxie po třiceti letech

Nejočekávanější film příštího roku přichází s prvním teaserem. Nabízí nám skutečně slibovaných devadesát vteřin a jak se na J.J. Abramse patří, nejedno tajemství. Fanoušky nesmrtelné ságy nejvíce potěší návrat lodě Millennium Falcon a tuning světelného meče. Za zmínku také stojí první pohled na klaďase Oscara Osaaca, Daisy Ridley a Johna Boyegau.

star_wars_episode_VII_the_force_awakens_banner

Čím se nové Star Wars prezentují již od svého začátku produkce, to jsou praktické filmové efekty. Ty hrají svou úlohu i v prvním teaseru a je doslova radost na ně koukat. Epizoda VII se odehrává 30 let po Návratu Jediho a můžeme tak počítat s návratem posádky z původní trilogie. Padoucha si tentokrát zahraje Adam Driver, již dávno byla potvrzena účast i R2-D2.

Star Wars: Síla se probouzí dorazí do kin 17. 12. 2015. Snímek režíruje J.J. Abrams (Star Trek) a v hlavní role si zahrají Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Peter Mayhew, Kenny Baker, Daisy Ridley, Gwendoline Christie, Lupita Nyong’o, John Boyega a další.

httpv://youtu.be/erLk59H86ww

Aktualizováno o teaser v českém dabingu

httpv://youtu.be/ctvFwqBmU2E