Suicide Squad: Jai Courtney jako Deadshot?

O týmovce superpadouchů Suicide Squad se toho v posledních týdnech napsalo hodně, přesto s jistotou stále víme jen jednu věc – režírovat bude David Ayer. Nejnovější zpráva patří jedné z hlavních postav Suicide Squad, Deadshotovi. Toho by si měl zahrát Jai Courtney, známý především z nepovedené Smrtonosné pasti s podtitulem Opět v akci.

jai courtney

Deadshot je záporák, který ve svých komiksech převážně zatápí Batmanovi. Poprvé se objevil v roce 1950 a není žádným tajemství, že je členem Suicide Squad i Secret Six. Deadshot, vlastním jménem Floyd Lawton, je špičkový nájemný vrah se zálibou v nepřeberném množství zbraní. Ze smrti nikdy neměl strach a řídí se pravidlem „nikdy neselži“.

Jai Courtney, proslaven rolí v seriálovém Spartakovi, je na vzestupu. Kromě již zmíněné role v doposud poslední Smrtonosné pasti, se také už brzy objeví v dalším Terminátorovi, kde si střihne roli Kylea Reese. Nevýraznou stopu také zanechal ve filmu Neila Burgera – Divergenci. Nezbývá než doufat, že tentokrát mu role slavného padoucha a antihrdiny vyloženě sedne.

deadshot

Se Suicide Squad jsou i nadále spojováni Margot Robbie (Harley Quinn), Jared Leto (Joker), Tom Hardy i Will Smith. Podle všeho si ústřední roli ve filmu zahraje i Lex Luthor v podání Jesseho Eisenberga, jež se publiku poprvé představí v očekávaném Batman v Superman: Dawn of Justice. Filmu Suicide Squad bychom se měli dočkat v roce 2016.