Star Wars VII: Síla se probouzí – Kdy uvidíme první trailer?

Jestli by mohlo něco překonat úspěšnost prvního traileru k Avengers 2 (po měsíci již 60 milionů shlédnutí), tak jsou to právě napjatě očekávané Star Wars. Sedmou epizodu uvidíme sice v kinech až za rok, ale o jejich prvním teaseru se mluví už nějakou dobu. Podle nejnovějších informací bychom se prvních záběrů mohli dočkat na Den díkuvzdání.

Star-Wars-The-Force-Awakens

Devadesáti vteřinové upoutávky se pravděpodobně dočkají diváci nejdříve ve vybraných amerických kinech. Protože je Den díkuvzdání již ve čtvrtek 27. listopadu, mohli bychom se traileru dočkat na internetu někdy během příštího víkendu. Právě pro tuto dobu byl oznámen i první trailer pro Jurský svět.

V posledních dnech se také spekuluje, s čím se dlouho očekávaný trailer k sedmé epizodě vůbec vytasí. Říká se, že za doprovodu známé hudby Johna Williamse nám budou představeny hlavní postavy, čekat ale nemáme žádné dialogy. Prý bychom neměli být ošizeni o záběr na Millennium Falcon a odhalení hlavního padoucha filmu. Nechme se ale překvapit, J.J. Abrams bývá v těchto věcech velkým tajnůstkářem.

Pokud bychom se traileru během díkuvzdání nedočkali, koluje na internetu ještě jedna možná teorie. Trailer by totiž mohl klidně dorazit až s třetím Hobitem do kin, což bude zhruba o dva týdny později oproti Dnu díkuvzdání.

jj

Potvrzeno: J.J. Abrams potěšil všechny své fandy a dopisem potvrdil, že se prvního teaseru dočkají diváci ve vybraných amerických kinech už tento pátek 28. listopadu. Určitě tedy nebude dlouho trvat a možná rovněž v pátek prosákne i na internet.

Star Wars: Síla se probouzí míří do kin 17. prosince 2015. V hlavních rolích Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow a další. Režíruje J.J. Abrams podle scénáře Lawrence Kasdana.