Star Wars: Sedmá epizoda s podtitulem The Force Awakens

Dnes mají filmoví fanoušci žně. Nejen, že spatřil světlo světa trailer na posledního Hobita, ale pozadu nezůstávají ani Hvězdné války. Studio Disney před několika hodinami oznámilo, že podtitulem sedmé epizody této slavné ságy bude The Force Awakens.

force-awakens-star-wars-1

V celém názvu filmu však postrádáme klasickou číslovku ‘VII‘, což může znamenat i to, že v Disney chtějí v podstatě otevřít zbrusu novou filmovou sérii a vysoké číslo by nemuselo působit úplně nejlépe po komerční stránce. Doufám, že jde zatím jen o hru s fanoušky a očekávaná sedmička se na plátně v prosinci 2015 objeví. Samotný podtitul The Force Awakens by se dal přeložit jako ‘Síla se probouzí‘ a někomu může připomínat povedenou videohru ze světa Star Wars The Force Unleashed. Současně s tímto oznámením došlo na prohlášení, že film samotný je již dotočen a nyní nás čeká přibližně rok náročné postprodukce. To mj. znamená, že bychom se mohli v dohledné době dočkat kratičkého oznamovacího teaseru.

A co vy, fanoušci? Jak se vám líbí název prvního dílu obnovené série Hvězdných válek? Star Wars: The Force Awakens vstoupí do kin 18. prosince 2015.