První záběry z Ant-Mana!

Ant-Man se již natáčí, zatím jsme ale viděli pouze minimum neoficiálních fotek a jednu momentku ze začátku produkce. Odvysíláním televizního speciálu Marvel: 75 Years, From Pulp to Pop! jsme se ale dočkali něčeho lepšího. Poprvé jsme totiž mohli postřehnout záběry z filmu.

Tenhle týden měl seriál Agents Of S.H.I.E.L.D. volno a ABC místo toho odvysílalo speciál Marvel: 75 Years, From Pulp to Pop!, který měl divákům více osvětlit historii Marvel Comics. Marvel v dokumentu ukázal první klip z chystaného seriálu Agent Carter a také první pohled na Ant-Mana, kde jsme mohli vidět dva hlavní herce, Paula Rudda a Michaela Douglase. Vůbec poprvé tedy uvidíte Scotta Langa a Hanky Pyma pohromadě a spolu s nimi i oblek Ant-Mana. Ve videu uvidíte i záběry, které nebyly vidět v traileru na Avengers: Age of Ultron.

Teď už jen můžeme doufat, že studio vydá co nejdříve první trailer. Pokud o tomto hrdinovi ze světa Marvelu víte málo, tak v pondělí navštivte naše stránky, kde bude článek speciálně o této postavě. Dozvíte se o jejím komiksovém zpracování a také o tom filmovém.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ePN9DPh543s