Příběh hraček 4 potvrzen na rok 2017!

Jasně. My, fanoušci prvního dílu Toy Story, jsme již při návštěvě animáku v kině trochu podezřelí, ale i tak tato zpráva nadchne. Příběh hraček se vrátí v roce 2017, potvrzen je opět režisér prvních dvou snímků John Lasseter a s ním i Tom Hanks pro roli Woodyho a kutil Tim Allen se znovu ujme Buzze Rakeťáka.

story
Studio vše potvrdilo na svém twitteru

Zprávu potvrdil CEO společnosti Disney Bob Iger. S ohledem na výdělek posledního, třetího dílu, se nejedná o velké překvapení. Problémem ovšem je, že poslední část této trilogie působila jako přirozený konec. Jak se tvůrci popasují se znovuotevřením příběhu zatím není jasné. Stejně tak panují lehké obavy z formy režiséra, jehož poslední Auta 2 rozhodně nenaplnila očekávání stanovená svým předchůdcem. Nezbývá nám tak než doufat, že z osvědčené značky studio vymáčkne po umělecké stránce to nejlepší, komerční úspěch je prakticky zaručen.

Jelikož se jedná o úplně čerstvou zprávu, o tomto projektu ještě hodně uslyšíme. Každopádně návrat Hankse a Allena je prozatím jako příslib kvality dostačující.