Odhalena mimozemská rasa z Marvel Universe

Tak přesně z téhle mimozemské rasy Kree bylo odebráno sérum GH325.

Kdo se dívá na Agents Of S.H.I.E.L.D., určitě již ví, o čem mluvím. Kolem této tajemné bytosti se už točí několik epizod. Kdo nekouká, nevadí, tato mimozemská rasa se dříve nebo později objeví v nějakém filmu. Nebo se již objevila? 

Marvel Universe je prostě dokonale propojený. Filmy na sebe perfektně navazují, otevírají nové a nové příběhy a k tomu všemu se přidává i seriál Agents Of S.H.I.E.L.D. Seriál má laťku nastavenou velice vysoko (už jen proto, že to je Marvel), ale ratingy bohužel nejsou nejlepší. Proto se hovoří o tom, že si v seriálu střihnou menší role slavnější kolegové, třeba Robert Downey Jr. nebo Chris Pratt. Žádnou personu se ale do seriálu zatím nalákat nepodařilo, a tak si tvůrci musí vystačit s crossovery. Kdo se na seriál dívá, tak ví, že v něm odrazily činy z filmu Captain America: Návrat prvního Avengera. Že se jedná o S.H.I.E.L.D., který byl již od počátku infiltrován Hydrou, snad nemusím psát.

Tak přesně z téhle mimozemské rasy Kree bylo odebráno sérum GH325.
Tak přesně z téhle mimozemské rasy Kree bylo odebráno sérum GH325.

Jedna z důležitých věcí, co se zatím v seriálu odehrála, bylo oživení Phila Coulsona, jež byl zabit ve snímku Avengers. Postupem času jsme zjistili, že to bylo díky séru GH325, které pochází z neidentifikovatelné mimozemské rasy. Mnoho lidí na internetu spekulovalo a mnoho z nich také mělo pravdu. Potvrzeno to bylo až nedávno z úst Jeffreyho Bella, výkonného producenta seriálu. Jedná se tedy o rasu Kree a seriálové odhalení bude v díle s názvem „Ye Who Enter Here“, který bude odvysílána 2. prosince.

Že jste o Kree slyšeli? Ronan The Accuser, hlavní padouch ze Strážců Galaxie, byl také rasy Kree. Určitě o nich ještě mnohé uslyšíme, protože se spekuluje, že se objeví v připravovaném filmu Inhumans, jenž je součástí třetí marvelovské fáze.

„Naši fanoušci zatím neví nic o rase Kree, nebo o tom, že je planeta, která je jich plná. Co se ale ví, je to, že divné kresby, které kreslil Coulson poté, co mu bylo vpíchnuto sérum mimozemšťana z Kree, jsou ve skutečnosti mapa města, jež musí S.H.I.E.L.D najít dříve než Hydra. Ale kde to je? Na Zemi nebo na jiné planetě?“ řekl Jeffrey Bell.