Loki a Heimdall ve dvojce Avengers!

Před dvěma týdny nás začal lákat na Avengers: Age of Ultron nadmíru povedený trailer a z vypozorovaných záběrů jsme mohli odhalit, že se v samotném filmu dočkáme celé řady starých i nových postav marveláckého universa. A aby toho nebylo málo, tak to nyní vypadá, že se můžeme těšit i na oblíbeného padoucha Lokiho a strážce Asgardu Heimdalla.

Jakou úlohu bude mít dvojice Asgarďanů v pokračování Avengers je zatím záhadou
Jakou úlohu bude mít dvojice Asgarďanů v pokračování Avengers je zatím záhadou

V rozhovoru pro britský Telegraph se Idris Elba (Heimdall) rozpovídal o tom, že nás ve dvojce superhrdinské týmovky čeká jedna velmi důležitá scéna, ve které se potkají právě Heimdall, Loki (Tom Hiddleston) a Thor (Chris Hemsworth). Ostatní herci zatím nic oficiálně nepotvrdili, ale doplňujících informací k této zprávě je plný internet. A o jakou scénu půjde? Je dost dobře možné, že výše zmíněné hrdiny spatříme v potitulkové scéně, která bude odkazovat na nadcházející trojku Thora s podtitulem Ragnarok (v komiksu to znamenalo zánik Asgardu a v samotné severské mytologii platí toto označení pro konec bohů a zničení celého světa, očekávání jsou proto velmi vysoká). Méně pravděpodobné je pak zasazení Lokiho a Heimdalla do samotného příběhu v boji Avengers se zlotřilým Ultronem. Nechme se překvapit.

Očekávaný snímek Avenegers: Age of Ultron má svoji premiéru v 1. května 2015 (u nás dokonce o den dříve) a pod režijní taktovkou Josse Whedona se můžeme těšit na osvědčená jména jako Chris Evans, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson a Cobie Smulders, která nově doplní James Spader, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Thomas Kretschmann nebo Andy Serkis.