LEGO představí spojený vesmír stejně jako Marvel

Lego, Lego, Lego. Hádám, že když někdo s animákem vydělá skoro půl miliardy dolarů a udrží si náskok před většinou konkurence, tak si už může dělat prakticky co chce. A co se dnes dělá, když něco vydělává? Přeci to spojíme, jako to dělá Marvel. A Universal, DC a mnoho dalších. Je to už trošku otravné, ale co můžeme dělat. Kdo to tedy odstartuje?

LEGO’s Ninjago. Původně to měl být Batman, ale ten se posouvá až na rok 2017 a na jeho místo (tedy rok 2016) nastoupí barevná skupina ninjů. Režie se ujme Charlie Bean, pokud vám to jméno nic neříká, je vše naprosto v pořádku. Bean totiž dosud režíroval seriál TRON: Uprising a psal legendární Dexterovu laboratoř, Spongeboba v kalhotách a Powerpuff Girls. Což jsou sice seriály pro děti, ale dokážou velmi solidně zabavit i dospělé (Vážně! Zkuste to.). Scénář napíše Dan Hageman a Kevin Hageman, které nikdo nezná už tuplem, protože jediné co napsali, je seriál LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu, který za moc nestojí a film snad bude alespoň trošku zábavný. Což by nám účast režiséra z Cartoon Network mohla zaručit.

LEGO Ninjago
LEGO Ninjago

A Batman? Tím pravděpodobně bude znovu Will Arnett. Režisér Phil Lord pro časopis Empire řekl, že v animáku uvidíme každou Batmanovu éru z filmového plátna. Tvrdí, že existuje zhruba čtyřicet netopýřích originů a proto je z čeho vybírat a s čím si hrát.

Takže LEGO Batman se objeví 26. května 2017 a Ninjango v roce 2016.