Suicide Squad: Jared Leto jako Joker v týmovce superpadouchů?

Jared Leto

Komiksová týmovka padouchů ze světa DC Comics, Suicide Squad, přichází s další dávkou možné bomby. Nejnovější zvěsti říkají, že bychom se po osmi letech mohli opět dočkat Jokera na stříbrném plátně. Podle všeho by si nejslavnějšího komiksového zloducha všech dob mohl zahrát čerstvý držitel Oscara – Jared Leto.

Jared Leto
Jared Leto

Naplňují se tak plány a přání všech fanoušků, vidět v Suicide Squad po boku Lexe Luthora i neustále se smějícího kolegu se zálibou v kartách. Právě o Luthorovi kolovaly zvěsti před pár týdny, když vyšlo napovrch, že by si svou roli mohl zopakovat Jesse Eisenberg. Ten nám svou holou hlavu se zlotřilými nápady ukáže nejdříve v očekávaném Batman v Superman: Dawn of Justice.

Jared Leto byl dlouho spojován s konkurenčním Marvelem a rolí Doctora Strange, jehož si nakonec ale zahraje Benedict Cumberbatch. Letova debutu v komiksovém blockbusteru bychom se ale přeci jen mohli dočkat, byť víme, jak jsou předčasné spekulace a klepy ve filmové branži zrádné.

Nicméně, ať se Jared Leto role ujme, či nikoliv, s největší pravděpodobností nás čeká velký Jokerův návrat do celovečerního filmu. Jak asi dobře víte, naposled jsme ikonického záporáka viděli v Temném rytíři, kde si až pro Oscara došel Heath Ledger. Kdyby ale bylo na vás, obsadili byste do role Jokera v Suicide Squad někoho jiného?

Snímek Suicide Squad zrežíruje David Ayer (Železná srdce, Patrola). Do kin by měl dorazit v srpnu roku 2016.