Hobit představil novou online hru

Hobit: Bitva pěti armád má premiéru už ani ne za měsíc, finišují tedy nejen přípravy na slavnostní premiéry, ale také kampaň k nejočekávanějšímu filmu konce roku. Jednoduchá online hra se střílením skřetů fanouškům zkrátí čekání na film samotný.

rs_560x312-140728121940-1024.the-hobbit-trailer2

Hobit je především skvělá značka, se kterou tvůrci a studio umí pracovat. Po skvělé sérii vlogů, nedávném bezpečnostním videu Air New Zealand (zde) a featurette videích, je tato hra nejspíš poslední formou propagace, která nás má na snímek nalákat. Hlavním lákadlem je ale přeci jen fakt, že se bude jednat o nejzajímavější film této trilogie. Hobitovi se zatím nepodařilo vyvolat stejné nadšení, jako tomu bylo u Pána prstenů, i když se rozhodně nejednalo o propadák, tak svůj potenciál zcela nenaplnil. Třetí díl by měl vše změnit a získat Peteru Jacksonovi opět všeobecné uznání.

Trailery na Bitvu pěti armád vypadají velkolepě. Ten nejlepší z nich si můžete pustit zde. Jestli se podaří naplnit očekávání, tak se snímek vyrovná i tomu nejlepšímu z Pána prstenů. Warner Bros se ale nemusí bát, že by projekt prodělal, na to má moc velkou fanouškovskou základnu, proto ani zmíněná online hra nezvýší zájem, jen připomene divákům, na co že se to mají těšit.

Online hra Hobbit Orc Attack